01 September, 2008

Hemma igen!

Så är man tillbaka i Sverige och Göteborg igen efter en underbar sommar i Zürich. Jag anlände med tåg igår kväll, och imorse drog skolan igång med nytt Mastersprogram, nya klasskompisar och nya föreläsningssalar. Det tog sin lilla stund att hitta rätt, men sedan flöt allt på bra. Mastersprogrammet som jag nu börjar på och kommer att gå på de närmaste två åren är Industrial Ecology, och så här långt motsvarar det alla förväntningar. Imorgon drar kurserna igång, så vi får väl se om jag är lika positivt inställd då.

Inte bara skolan börjar med blixtfart. Den här veckan är det även möte med Väststyrelsen, uppstartsmöte med nya DS och på fredag åker CUF Göteborg till Grebbestad för en liten weekend-kickoff, det kommer blir underbart att träffa alla igen!

Slötittade förresten lite på 24:an i eftermiddags när jag packade upp mina väskor och fastnade i Obamas tal från demokraternas konvent. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att han är så fantastisk. Jag förstår inte hur någon kan tala på ett sådant sätt att jag får tårar i ögonen trots att det finns flertalet politiska åsikter som jag inte delar. Men så är det, jag faller för retoriken.